Skip to the content

Mine hudplejerutiner

Reklame for Faaborg Pharma

 

Mine aftener er en smule hellige for mig, og det er bestemt ikke noget de altid har været, men det er så sandelig noget, at de er gået hen og blevet. Det er der mange grunde til – men den største grund er nok, at det er dér at jeg kan få lov til lige at trække vejret og være mig selv. Hverdagen kører med mange kilometer i timen og jeg nyder lige at stoppe op og bare få lov til at være. Derfor forsøger jeg også at værne om mine aftenrutiner, hvor jeg lige får 10 minutters fred og ’velvære’ om man vil. Før jeg blev mor var der ikke meget velvære i at tage make-up af og rense og pleje min hud. Men det er der altså nu! Det er de små glæder der tæller og det her er en af dem.

Jeg har faktisk glædet mig til at dele indlægget her med jer – fordi det efterhånden er et ret efterspurgt emne: HUDPLEJEPRODUKTER OG RUTINER.

 

MIN AFTENRUTINE

Når det skal være rigtig luksus, så starter jeg med et langt varmt bad. Det er ikke altid, at tiden er til det. Men jeg prøver at prioritere at det i hvert fald er hver anden dag. Hvis jeg ikke når et bad, så bliver det bare den helt hurtige trucker vask under vandhanen – lidt, men godt ;).

 

Min hud har det med at tørre ind ekstremt hurtigt, og jeg føler mig til tider som en slange der er ved af skifte ham. Jeg tror også det har noget at gøre med vores skiftende årstider. Derfor prøver jeg at fugte min hud så meget, som overhovedet muligt. Jeg har efterhånden prøvet en del produkter – men dem her er min klare favoritter OG de virker.

 

Først bruger jeg deres cleansing mousse, derefter bruger jeg deres øjenserum og faceserum, når det har siddet et par minutter slutter af med at smøre hele femøren ind i deres face-creme. Et godt lag – så det kan få lov til at trænge godt ind.

Jeg har brugt produkterne siden jeg blev gravid med Carl, så det er efterhånden et par år siden, at jeg startede med at bruge dem - ALLE produkterne har jeg brugt og selv betalt inden at jeg fik det her samarbejde (og det er vigtigt for mig, at blot fordi at der står reklame i starten af indlægget - at I så ikke tror at det er nogen produkter, som jeg har fået trukket ned over hovedet - det er ikke tilfældet og det har jeg et behov for at understrege. Samtlige af de produkter, som jeg reklamerer for, hvad end det er på Instagram eller her på bloggen har jeg altid testet og undersøgt før jeg deler det med jer - det håber jeg I ved). Denne anbefaling kommer fra hjertet og produkterne har mine varmeste anbefalinger. Jeg synes faktisk at jeg har kunne se en stor forandring. Særligt efter at jeg begyndte af bruge ’Face Serum’ fra ULTIMATE serien fra Faaborg Pharma. Jeg bruger den under min ansigtscreme, som også er fra ULTIAMTE serien.

 

ULTIMATE serien fra Faaborg Pharma henvender sig til kvinden, som ’tør’ at tage et aktivt valg.

”Den stolte løvinde”, som også udspringer af deres logo. Og som den løvemor jeg nu engang er (blevet) så står der jo også nærmest mit navn på deres produkter.

Da jeg var gravid tog jeg et bevidst valg om at købe danske hudplejeprodukter, fordi det var vigtigt for mig at det både var produkter, som var produceret og udviklet i Danmark. Ikke kun for mig, men også for miljøet. Jeg ville gerne skåne min hud for så meget parfume som muligt og derfor valgte jeg ULTIMATE, da det er en hudplejeserie uden parfume også er den allergicertificeret. Jeg er meget bevidst om, hvad jeg vil fylde i min mund (her tænker jeg økologiske madvarer – som vi oftest køber) men bestemt også hvad jeg fylder i mit hoved. Derfor går jeg også enormt meget op i, hvilke produkter jeg bruger. Her er jeg så heldig at have fundet det perfekte match i ULTIMATE serien som for mig har det hele – det er dansk, det er mildt og det virker. Produkterne forebygger fine linjer og pigmentforandringer, som jeg har fået en del af efter at jeg er blevet mor.

 

MIN MORGENRUTINE

Om morgenen skal det gå lidt hurtigere for sig. Der har jeg ikke 10 minutter til mig selv. Så der starter jeg altid med at putte creme i hele femøren, så jeg er klar til at komme afsted. Jeg bruger ULTIMATE ansigts- og øjenserum, hvorefter jeg mætter mit ansigt med en god omgang ansigtscreme og vupti så er jeg klar til dagen, som står på spring.

 

Min face serum kan købes her

Min øjenserum kan købes her

Min ansigtscreme kan købes her

 

Fra i dag og frem til den 27. januar kan du få 20 % på www.apopro.dk ved at bruge koden: 'Cille20' på alle produkterne fra Faaborg Pharma i ULTIMATE serien – Find dine produkter HER.

 

Hele ULTIMATE serien fra Faaborg Pharma forhandles på de danske apoteker og kan købes på www.apopro.dk.