Skip to the content

Hej det er mig

Hej det er mig. Sådan indledte jeg mit først blogindlæg i august sidste år. Jeg kan huske, at det var enormt angstprovokerende at udgive mit første indlæg - langt mere end I forstår. Men nu er jeg her altså igen, min ven. Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har skrevet et indlæg. Det er der mange grunde til, men den største grund er nok, at jeg ikke har haft tid - der er sket så utroligt meget. Jeg er blevet selvstændig med Café UNIKA og gået på orlov fra studiet. Og så er jeg flyttet fra Bloggers Delight og blevet en del af Collab Management. Det betyder at jeg har fået mit helt eget online univers: blog og hjemmeside - som jeg håber, at I kan lide. Der er i hvert fald lagt utrolig mange timer og tanker i den. Jeg har taget mine vigtigste indlæg med - dvs. at I stadig kan finde min fødselsberetning (3 afsnit) og andre mor-skriv, som jeg lavede inden jeg fødte Carl. Det var jo faktisk derfor at bloggen blev til i sin tid. 

 

Jeg har glædet mig enormt meget til at vende tilbage til skriveriet. Dem af jer, som har fulgt mig siden jeg startede i august sidste år ved, at bloggen er mit frirum, hvor jeg kan tænke og skrive højt. Det er en god måde for mig, at bearbejde ting og sager på. Særligt de svære, som jeg til tider godt kan have svært ved at forstå.

 

Der er sket enormt meget siden sidst. Så jeg tænker, at jeg vil komme med en lille opdatering på, hvad der har fyldt hos mig siden sidst. Jeg er blevet selvstændig - som jeg nævnte ovenfor. Og så er jeg jo ikke mindst blevet mor. Carls mor. Carl har krævet enormt meget af mig (ja, tak. det er helt normalt, når man går hen og bliver mor - det ved jeg). Men vi startede altså hårdt ud med en fødsel, jeg faktisk helst vil glemme.. Efterfulgt at en fødselsdepression, som jeg ikke bare kunne 'gemme'. Det har krævet enormt mange kræfter, at komme ud på den anden side. Jeg har hele tiden godt vidst, at det nok skulle komme. Men som I ved, så tager ting tid. Sideløbende med mine egne udfordringer har Carl været under udredning - og vi har været ind og ud af sygehuset alt for mange gange. 'Endelig' har Carl fået en diagnose (refluks), som vi pt kæmper med (efter mange forespørgsler, kommer der er mere detaljeret indlæg om det - når jeg lige får skrevet det hele ned). Carls sygdom er også noget, som kræver enormt mange kræfter og ikke mindst min fulde tid. Diverse konsultationer, medicinering, og ikke mindst uendelige søvnlæse nætter - og sådan kunne jeg blive ved.

 

Derfor var besltuningen om orlov også den helt rigtige beslutning for min lille familie og jeg. Det tog sin tid, at nå til den erkendelse. Men jeg skulle lige finde min vej og have mig selv med. I hvert fald måtte jeg erkende, at jeg kun var fysisk til stede på studiet. Jeg var der ikke mentalt. Mit hoved var og er stadig fyldt med mange andre tunge tanker. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at det var bedst for mig at trække stikket for en stund. Jurastudiet løber alligevel ingen vegne.. Nå, men når man er på orlov modtager man ikke SU, derfor arbejder jeg sideløbende i caféen for at få det lille hamsterhjul til at dreje rundt. Derudover har arbejdet og caféen i sig selv - været mit frirum, hvor jeg har kunne puste ud og få tankerne lidt væk. Jeg spekulerer ikke så meget, når jeg holder mig selv i gang. Samtidigt er det også rart at komme lidt ud og få brugt mit hoved igen. 

 

Jeg glæder mig til at tage jer med på min videre rejse. Hvor den ender, ved jeg ikke. Men jeg lover, at det nok skal blive sjovt og inspirationsrigt (jeg skal i hvert fald forsøge at gøre mit). 

 

Endnu engang tak fordi at I har fundet vejen herind og læser med - og ikke mindst VELKOMMEN TIL. Jeg elsker måden at I engagerer jer på. Det har betydet meget for mig, langt mere end I kan forstå. Det er virkelig rart at vide, at man aldrig er alene. Uanset hvad det så end er, at jeg har måtte dele. Her er der plads til alle, både store og små. 

Husk at I altid er mere end velkommen til at kommenterer på mine indlæg (præcis ligesom før). På den måde er der forhåbentlig også flere, som kan få glæde af kommentarerne.

 

Har I nogle ønsker til fremtidige skriv, så smid endelig en kommentar <3 

 

Xx, Cille

Instagram