Skip to the content

En hilsen fra det norske

I fredags havde jeg ekstremt mange tømmermænd. Årets anden bytur blev det for mit vedkommende og det gik ikke stille for sig. Carl og Christian var kørt på weekend hos hans forældre - så jeg skulle ikke “møde” kl. 5.15. Nok også derfor at det gik liiiige vildt nok for sig. Jeg kunne ikke engang stave til IB. Og da kl. var 5, tog min søster mig med hjem. Vi sov sammen hjemme hos mine forældre (jeg er ikke så god til at være alene - slet ikke efter indbrud i caféen for nylig, det rev op i nogle gamle ting) så jeg sov trygt og godt i min søsters arme.

 

Da vi vågnede besluttede vi os for at køre ud i det blå. Christian og jeg havde absolut ingen planer henover nytår. Og de sidste 2-3 uger har været enormt hektiske. Både med indbruddet i caféen, som tog ekstremt hårdt på mig. Og med Carl der har været indlagt af 2 omgange. Jeg havde brug for at komme væk og få luftet mine tanker. Min søster er heldigvis lige som impulsiv som jeg. Så det tog os ikke mange minutter at få stablet sådan en tur på benene. Vi bookede hytten torsdag aften og fredag morgen kl. 04 var der afgang. Vi fik også overtalt mine forældre til at tage med. Vi havde alle brug for en puster og jeg tror ikke at jeg kan komme på et bedre sted end i det norske fjeld.

 

Jeg var liiidt spændt på, hvordan en køretur i 9 timer skulle gå med Carlo. Han er normalt ikke verdens mest rolige barn - der er rimelig meget gang i ham. Men det gik faktisk over al forventning. Han blev først små umulig en time inden vi ankom. Det gjorde vi andre også - der havde vi lyttet til pospi og krelle i 8 timer. Såe jeg var også rimelig træt af at høre på hjulene på bussen. Som jeg i øvrigt kan forlæns og baglæns med dertilhørende fagter. Så det skal du ikke frygte (altså køreturen) hvis du står og skal på vinterferie inden alt for længe.

Mange har spurgt på hytten - det er en, som jeg har fundet på Air bnb - Hafjell Panorama hedder det, vi bor lige ved pisten - det er virkelig luksus, så man ikke skal bakse med skiudstyr osv., men bare kan 'click'n go'. Her er enormt skønt, og meget smukt. Vi har booket en uge og allerede efter at have været her i 2 dage har Hafjell mine bedste anbefalinger.

 

 

Jeg har aldrig været i Norge før / og jeg er simpelthen SÅ positivt overrasket. Særligt positiv over skiløbet - ekstremt gode pister og meget børnevenligt, da det ikke er så stort et område. Særligt negativt over priserne. Av min arm. Jeg skal lave hjemmelavede burger til min familie i aften og jeg gav 85 kr for 2 hakkebøffer. Haha. Så den helt hurtige har nok regnet ud at jeg gav små 300 kr for 6 hakke drenge i spar. Altså ikke sådan nogen 500 grams drenge. Bare nogle små rynkede nogen fra køledisken. Summa summarum. Her er dyrt !

 

Det var blot en lille hilsen her fra Norge fra mig. Jeg håber også at du i din juleferie hygger dig.

 

KYS