Skip to the content

Navnet på baby C

 

Med kun 19 dage til termin har jeg vidst trukket spændingen længe nok….

Der er virkelig mange af jer, som har spurgt og gættet på, hvad vores lille baby boy skal hedde. Vi har været in between to navne, det sidste laaaange stykke tid. Og nu har vi langt om længe besluttet os!

Hvis det var en pige, skulle det være en Carla. Det har været mit yndlingsnavn altid. Jeg kender ingen skiderikker, der hedder Carla. I starten, da vi ikke kendte kønnet på vores baby, kaldte jeg maven for Carla – sådan lidt i smug. Jeg havde svært ved at forholde mig til, at der virkelig var flyttet nogen ind i maven. Så ved at kalde baby-bønnen for Carla kunne jeg langt bedre forholde mig til tanken. Faktisk også noget, jeg har skrevet om i et tidligere indlæg. Dengang jeg var yngre, var jeg kæmpe fan af Karlas Kabale. Jeg ved ikke, om du kender den? Jeg var fan og synes Karla var mega sej. Hun voksede op i en sammenbragt familie med mor, mors nye mand og flere søskende. Det var ikke altid nemt at være Karla, men hun klarede den altid. Karla fandt altid en løsning. Også var hun et ordentligt menneske. Derudover har vi en rigtig god ven af familien, som hedder Carla – og hun har kun bekræftet mine tanker omkring navnet: At ingen skiderikker hedder Carla.

Christian var med på den og derfor var det simpelt - fik vi en pige, skulle hun hedde Carla. Jeg var sten sikker på, at det var en pige, der gemte sig derinde. Jeg har selv to søstre, og Christian er den eneste dreng i hans familie, så jeg tænkte, at chancerne for at få en dreng ikke var eksisterende. Ja, det fortæller nok meget godt om, hvor jeg tilbragte mine biologitimer… Og det var i hvert fald ikke i klasselokalet. Måske fysisk, men fandeme da ikke mentalt. For sandsynligheden er vel 50/50? Det kommer jo i virkeligheden an på, om sædcellen bærer et x- eller y-kromosom... Tror jeg nok. What ever. Derfor jeg alene er humanist. Okay, okay – sidespring!

Summa summarum: Vi skal have en dreng – og vi kan jo ligesom ikke kalde ham for Carla. Så det er i stedet blevet til en Carl. Vores baby skal hedde Carl, og jeg glæder mig inderligt til at møde ham meget meget snart

Instagram